Grade 10 ගෘහ ආර්ථික විද්‍යාව

01 පවුල තුළින් ප්‍රසන්න ජීවන පරිසරයක්

02 ගෘහීය සම්පත්

03 ආහාර කාණ්ඩ හා පෝෂ්‍ය පදාර්ථ

04 ආහාර වේල් සැලසුම් කිරීම

05 ආහාරයේ ගුණාත්මක බව රැක ගැනීම

06 ආහාර පිළියෙල කිරීම හා පිසීම

07 ආහාර පිළිගැන්ව්ම

08 ආහාර පරිරක්ෂණය

09 පෝෂණ ඌණතා

10 විවිධ මැහුම් ක්‍රම

11 ඇදුම් නිර්මාණය කිරීම

12 නව යෞවන අවධිය

13 දරුවන් රැක බලා ගැනීම